Uusi juttusarja! Napislainen esittäytyy: Hanna

Kuka olet?
Olen Hanna-Maria Harjula, kavereiden kesken Hanna.

Missä sinuun voi törmätä Napapiirillä?
Olen hallituksessa varapuheenjohtajana sekä nettivastaavana, minkä lisäksi käyn myös lukupiirissä mahdollisuuksien mukaan.

Kerro jotain itsestäsi?
Kolmikymppinen kotiäiti, perheeseen kuuluu mies ja kolme lasta. Olen kotoisin Vammalasta, mutta tehtiin semmoinen kahdeksan vuoden reissu Jyväskylään, jossa mm. opiskelin amk:ssa. Muutimme loppuvuodesta miehen töiden perässä tänne Tampereelle lähemmäksi synnyinseutuja. Tykkään kirjoista ja elokuvista.

Mikä sai sinut lähtemään mukaan toimintaan?
Bongasin Napiksen mainoksen joltain ilmoitustaululta ja huomasin, että yhdistyksessä toimii lukupiiri, johon liityin. Olin mukana yhdistys- ja vapaaehtoishommissa myös Jyväskylässä ja sitä kautta ajattelin että olisi mukava jatkaa hallitushommia ja innostuin lähtemään mukaan Napiksen hallitukseen. Eli varsin tuore tapaus näissä Napiksen kuvioissa sekä ylipäänsä Tampereella. Mukavalta on vaikuttanut ja innolla odotan uusia haasteita.

Mitä sanoisit niille jotka eivät tunne vielä Napapiirin toimintaa?
Ei muuta kuin rohkeasti vaan mukaan. Voit saada uusia tuttavuuksia ja oppia kaikkea uutta siinä matkan varrella, esimerkiksi perhekahvilassa tai lukupiirissä.

Share

Lisätietoja