Synttärijuhlat 6.6. Tallipihalla!

Napapiirin 15-vuotissynttäreitä vietetään Tallipihalla la 6.6. klo 12-16. Katso tuoreimmat uutiset Fb-tapahtumasivulta.

Luvassa on yhteistä ohjelmaa koko perheelle, mm. lastenmusiikkia, imetysvaate- ja kantovälinemuotinäytös, puuhapisteitä lapsille ja lastentarvikekirppari. Ei pääsymaksua.

 

Suomalaisten valmistajien ja vapaaehtoisten perheiden yhteinen muotinäytös nähdään Tallipihan lavalla klo 14. Näytös esittelee Suomessa ommeltuja imetysvaatteita ja ergonomisia kantoreppuja niiden todellisten käyttäjien yllä. Harrastajavoimin toteutettavan näytöksen malleina toimivat Tampereen Napapiirin isät, äidit ja lapset. Vaatteet ovat Maitotytön, Myllymuksujen ja Louhi Designin mallistoista.

Näytöksessä nähtäviä Liinalainaamon kantoliinoja ja -reppuja on mahdollista sovittaa opastetusti klo 12 - 13.30 ja klo 14.30 - 16. Kestovaippojen käyttöön opastaa Kestovaippayhdistys. Imetyskysymykset voi osoittaa paikan päällä imetystukiäidille.

Musiikkia meille soittaa suosittu Höpinätötterö -lastenmusiikkiyhtye klo 13!

Maksuttomilla puuhapisteillä mm. kasvomaalausta, sirkustelua LifeCircuksen ohjauksessa, taiteilua ja tehtäviä koko perheelle.

Kirpputorilla on myynnissä lastentarvikkeita ja -vaatteita. Myyntiteltasta löytyy myös pöytä, jonka tuotto menee Nepalin lasten hyväksi.

Myyntipöydistä löytyy myös Pajumajan ekologisia lastentarvikkeita ja Louhi Designin suomalaisia vaatteita. Steiner-koulun oppilaat myyvät paikan päällä amppelikukkia ja lapsillekin sopivia taidetarvikkeita. Napapiirin kannatustuotteet, kuten pipot ja tuoreet historiikit, löytyvät infokojusta.

Kesäkivapäivässä on mahdollista lahjoittaa lastenvaatteita ja –tarvikkeita Äitiyspakkauksia Itä-Eurooppaan –verkostolle! Tarvetta on mm. ehjille vauvanvaatteille kokoon 86 asti. Eniten tällä hetkellä kaivataan huppupyyhkeitä, ruokalappuja ja makuupusseja. Tavaroista kootaan ensipakkauksia vauvanhoitoon mm. kovia kärsineelle Ukrainan alueelle. Katso koko lista ja tarkemmat tiedot täältä.  Lisäksi tapahtumassa kerätään ukranalaiselle orpokodille lasten ja nuorten vaatteita, kenkiä, patjoja ja pinnasänkyjä. Lahjoitukset voi tuoda paikalle klo 12-16.

Tallipihan omat toiminnot avoinna koko tapahtuman ajan. Kahvilasta löytyvät herkulliset juhlapurtavat. Poniratsastusta 3 e hintaan, varaathan tasarahan käteisellä. 

 

LAVAOHJELMA
12:30 tervetulotoivotus 
13:00 Höpinätötterö esiintyy
14:00 Imetysvaate- ja kantovälinemuotinäytös
Täydennämme sitä mukaa kun ohjelmaa varmistuu!

 

Tervetuloa mukaan - tapahtuma on pääsymaksuton!

Yhteistyössä: 

Kestovaippayhdistys

LifeCircus

Louhi Design

Maitotyttö

Myllymuksut 

Pajumaja

Tallipiha

Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut

Äitiyspakkauksia Itä-Eurooppaan -verkosto

 

Share

Lisätietoja