Doulapiirin doulakoulutus 2015

Haluaisitko sinä olla mukana varmistamassa, että synnyttäjät eivät jää synnytyksessä yksin?

Voisitko kuvitella olevasi mukana synnytyksessä tukemassa synnyttäjää tai synnyttävää pariskuntaa niin henkisesti kuin fyysisestikin?
 

Koetko, että synnytys on yksi tärkeimmistä tapahtumista naisen elämässä ja kaikki tuki sen aikana on tärkeätä?

Tampereen Napapiiri Ry:n tiloissa järjestetään seuraava doulakoulutus syyskuussa 2015 . Kurssi pitää sisällään paljon tekemällä oppimista ja keskusteluja. Kurssin kokonaiskesto on 25 tuntia ja tuo tuntimäärä on jaettu kolmeen koulutuspäivään. Koulutuspäivät ovat lauantai 19.9. klo 8:30-15, lauantai 26.9. klo 8:30-16 ja sunnuntai 27.9. klo 9:00-15. Kurssia ennen osallistujat saavat tehtäväkseen ennakkotehtävän.

Kurssin hinta on 80 euroa. Koulutuksen lisäksi hinta sisältää kolmen kurssipäivän kahvi- ja teetarjoilun ja paljon kirjallista materiaalia. Kurssimaksu on mahdollista maksaa myös osissa.

Tule siis nyt mukaan Doulapiirin doulaksi! Tarvitsemme jatkuvasti lisää synnytysasioista innostuneita naisia mukaan tukemaan niin yksin synnyttäviä kuin pariskuntiakin.

Ilmoittautumiset ja muut tiedustelut osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Koulutuksen pitää Doulapiirin omat doulat, joille on jo kertynyt doulana kokemusta useasta synnytyksestä.

Tervetuloa mukaan!

Share

Lisätietoja