Aktiivien illat

 

Hei Napapiirin toiminnasta kiinnostunut, tervetuloa Aktiivien iltaan!

Aina kuukauden toisena tiistaina pidettävä Aktiivien ilta kokoaa yhteen Napapiirin toiminnan suunnittelusta ja yhdistystoiminnasta kiinnostuneet. Illat on tarkoitettu erityisesti ryhmänvetämisestä ja hallitustoiminnasta kiinnostuneille sekä Napapiirin hallituksen jäsenille, ryhmänvetäjille, lainaamojen pitäjille ja muille aktiiveille.

Mukaan pääseminen on helppoa: ilmestyt vain paikalle! Kaikki ovat tervetulleita, eikä osallistuminen vaadi ennakkotietoja tai ilmoittautumista. Iltoihin voi tulla joka kerralle tai valita itselle kiinnostavimmat aiheet. Lapset voi hyvin ottaa mukaan.

Jokaisella kerralla on oma teemansa. Lisäksi aina on tilaisuus yhdistyksen ja ryhmien kuulumisten vaihtoon sekä palautteen antamiseen. Teemat liittyvät Napapiirin toiminnan suunnitteluun ja järjestämiseen sekä ryhmänvetämisessä ja yhdistystoiminnassa hyödyllisiin taitoihin. 

 

 

Aktiivien illat vuonna 2016:

Keväällä klo 17-19 Napapiirillä

ti 12.1.  Vuosi 2016. Ideoidaan kevään toimintaa ja Aktiivien iltojen teemoja. Esillä kommentoitavana tuore luonnos vuoden toimintasuunnitelmaksi.

ti 9.2. Uusien ilta! Mitä Napapiirillä tapahtuu? Kuka tekee mitäkin? Miten pääsen mukaan? Hallituksen jäsenet kertovat hallituksen toiminnasta ja yhdistyksen erilaisista tehtävistä. Pohditaan yhdessä toimivaa työnjakoa ja uusia ideoita.

ti 8.3. Aktiivien illan sijaan jäsenten yhteinen hemmotteluilta, ks. lisätiedot etusivulta 

ti 12.4. Neuvolayhteistyö. Mitä annettavaa Napapiirillä olisi neuvoloille, entä mitä yhteistyö voisi antaa meille? 

ti 10.5. Kesän ja syksyn toiminnan suunnittelu. Suunnitellaan vuodelle 2016 vuosikello, eli mitä yhdistyksessä tapahtuu milloinkin. Ideoidaan kesän puistokahviloita ja muuta toimintaa sekä laitetaan alulle syyskuun alun Avoimien ovien suunnittelu ja markkinointi. Saa tulla vain ideoimaan tai lupautua myös toteuttamaan! 

-

ti 13.9. Ryhmänvetäjien tapaaminen. Tutustutaan ryhmänvetäjien ja hallituksen kesken, ideoidaan yhteistyötä ja tarvittaessa käydään läpi Napapiirin käytäntöjä.

ti 11.10. Kantoliinalainaamon toiminta. Ryhmänvetäjille tarkoitettu ilta, jossa tutustutaan kantoliinalainaamon toimintaan käytännössä.

ti 8.11. Vuoden 2017 toiminta. Mitä toivotaan ensi vuodelle? Miten keräämme palautetta kävijöiltä? Tulevan vuoden toimintasuunnitelman pohdiskelua. 

ti 13.12. Yhteistyö ja tehtävänjako perhepalvelujen kanssa & pohdintaa strategian tarpeesta. Mitä Perheiden talo tai neuvolan perhevalmennuksen uudistus tarkoittavat Napapiirille? Mietitään, miten voimme hyötyä julkisten palvelujen mahdollisuuksista ja olla itse hyödyksi. Pohditaan Napapiirin oman toimintakentän rajoja sekä ryhmien ja kävijöiden kannalta toimivimpia ratkaisuja työnjakoon. Samalla pohditaan, olisiko Napapiirillä nykyistä enemmän tarvetta pitkän aikavälin suunnitteluun ja mitä sellainen tarkoittaisi toiminnan kannalta.  

Lisätietoja voi kysellä osoitteesta: tampereennapapiiri at gmail.com 

Share

Lisätietoja