KiVa kahvila

Milloin: kuun 2. maanantai klo 17-19  alkaen 9.1.2017

Hinta: Noin kaksi euroa / kerta / perhe (vuokrakulujen kattamiseksi)

Järjestäjä: Kiintymysvanhemmuusperheet ry

Lisätietoja: tuikku.pirhonen at gmail.com

Facebook: KiVa ry Tampere, KiVa perhekahvila Mantelipuu

 

________________________________________________________________________________

 

 

Vertaistuellinen pehmeiden arvojen perhekahvila starttasi tammikuussa Tampereella. Rennossa iltakahvilassa on aina vanhemmille hyvää seuraa ja vertaistukea sekä lapsille leikkiseuraa ja puuhaa. Kasvatuksen ja perhe-elämän monenlaisia aiheita pohdiskellaan erityisesti kiintymysvanhemmuuden näkökulmasta. Ei ilmoittautumista.

Teeman mukainen keskusteluhetki aloitetaan klo 17:30 pienellä johdannolla aiheeseen, minkä jälkeen teemasta jutustellaan yhdessä. Koko kahvilan ajan tilassa on mahdollisuus jutusteluun, omien eväiden lämmittämiseen ja syömiseen sekä vapaaseen leikkiin. Tarjolla on teetä, kahvia ja keksejä, ja tilasta löytyy mikro, jääkaappi ja astioita.

KiVa-kahvilassa saat myös lisätietoa Kiintymysvanhemmuusperheet-yhdistyksen toiminnasta. Yhdistyksen tavoite on tehdä kiintymysvanhemmuutta ja lempeitä lastenhoitotapoja tunnetuiksi Suomessa sekä tukea perheitä heidän arjessaan muun muassa kurssitoiminnan ja vertaistuen keinoin.

 

Syksyn 2017 kahvilat Napapiirillä: 

Ma 14.8. klo 17-19 – jutellaan kuulumisia ja ideoidaan syksyn teemoja

 

Ma 11.9. klo 17-19: Lempeä kasvatus

Kiintymysvanhemmuusperheet ry on lempeän kasvatuksen puolestapuhuja, mutta mitä lempeä kasvatus käytännössä tarkoittaa ja millaisia taitoja siinä tarvitaan? Johdatus aiheeseen alkaa klo 17:30, minkä jälkeen on tilaa yhteiselle keskustelulle.

 

Ma 9.10. klo 17-19: KiVat sisarussuhteet

Voiko sisarusten yhteiseloa tasoittaa aikuisen konstein? Saavatko kaikki lapset saman verran? Onko optimaalista ikäeroa, entä lapsilukua? Käsittelyssä sisarussuhteiden ilot ja haasteet.

 

Ma 13.11. klo 17-19: Kun vanhemmalta menee hermo 

Aikuisen tunnesäätely tiukoissa tilanteissa.

 

Ma 11.12. klo 17-19: ei teemaa, jutellaan KiVassa hengessä kullekin ajankohtaisista aiheista.

 

Tervetuloa tutut ja uudet!

 

Share

Lisätietoja